Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
479
Utgivningsdatum
2021-07-21
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Pp
ISBN
9789144151120
Bygga hus : illustrerad bygglära (häftad)

Bygga hus : illustrerad bygglära

(2 röster)
Häftad, Svenska, 2021-07-21
449
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Husbyggandet står i dag inför nya utmaningar och en framtid med förändrade miljö- och klimatförutsättningar. Det räcker inte längre att "bara" bygga konstruktionsmässigt hållbart - så att husen inte rasar ihop - utan man måste även bygga såväl ekonomiskt som ekologiskt och socialt hållbart. Bygga hus - illustrerad bygglära är en konkret och praktisk guide till ett hållbart byggande, med fokus på de metoder som är fuktsäkra, energieffektiva, klimatbalanserade och håller hög kvalitet. Boken är ett fundament för god arkitektur och hållbara byggnader.

I denna fjärde upplaga har boken utökats med nya avsnitt om byggandets klimatpåverkan. Nya byggdelar av korslimmat trä har tillkommit, avsnittet om rivning och återbruk har utökats och kapitlet om stomsystem har fått nya illustrationer. Ett nytt avsnitt med olika typer av infästningar har tillkommit. Dessutom har boken uppdaterats med aktuella uppgifter.

Bygga hus - illustrerad bygglära kan användas i såväl undervisning som dagligt projekteringsarbete. Den vänder sig till yrkesverksamma ingenjörer och arkitekter som snabbt och enkelt behöver information, men även till andra yrkesgrupper som behöver kunna kommunicera med byggfolk. Boken riktar sig också till studenter inom alla de ämnen där en modern bygglära ingår i utbildningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bygga hus : illustrerad bygglära
  2. +
  3. Byggnadsmaterial : tillverkning, egenskaper och användning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Byggnadsmaterial : tillverkning, egenskaper och... av Per Gunnar Burström (inbunden).

Köp båda 2 för 1037 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »