Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2021-04-22
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Eab,Eaad
ISBN
9789144151748
Interkulturellt samspel i skolan (häftad)

Interkulturellt samspel i skolan

Häftad Svenska, 2021-04-22
299
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Interkulturellt samspel i skolan

I en alltmer globaliserad och digitaliserad värld har svensk skola kommit att präglas av en tilltagande mångfald och alltmer interkulturellt samspel. Detta måste alla som är verksamma i skolan förhålla sig till. Utifrån befintlig teoribildning och med skolnära exempel belyser och problematiserar Interkulturellt samspel i skolan kommunikationen mellan elever och lärare, fenomenet och begreppet kultur, kultursocialisation, interkulturell kompetens samt talat och icke-verbalt språk. Denna andra omarbetade upplaga innehåller nya exempel och uppdaterade källor.

Boken vänder sig till blivande lärare, rektorer, psykologer, socionomer och studenter inom andra utbildningar med inriktning mot barn, ungdomar och mångkultur. Den är också mycket lämplig att använda som kunskaps- och diskussionsunderlag i olika former av fort- och vidareutbildning för personal i grundskolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Interkulturellt samspel i skolan
  2. +
  3. Språklig mångfald i klassrummet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språklig mångfald i klassrummet av Åsa Wedin, Gudrun Svensson, Ann-Christin Torpsten, Jim Cummins, Anneli Wessman (häftad).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna