Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2021-03-12
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Blomgren, Roger (förf.) / Elmersjö, Magdalena (förf.) / Eriksson, Nomie (förf.) / Fredriksson, Magnus (förf.) / Löfström, Mikael (förf.) / Pallas, Josef (förf.) / Ramsdal, Helge (förf.) / Sundeen, Johan (förf.) / Sundin, Elisabeth (förf.) / Wolmesjö, Maria (red.) / Solli, Rolf (red.)
SAB
Oh
ISBN
9789144152189
Framtidens välfärd - - hållbar styrning, organisering och ledning (häftad)

Framtidens välfärd - - hållbar styrning, organisering och ledning

Häftad Svenska, 2021-03-12
368
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I en tid då megatrender som klimatförändringar, pandemier, flyktingströmmar och demografiska förändringar visar på världens sårbarhet finns det anledning att fundera över hur det vi kallar välfärd varit, är och kommer att bli.

I den här boken sätter vi spaning på styrning, organisering och ledarskapande inom välfärden och hur det tar sig uttryck i olika verksamhetsområden och sammanhang. Det övergripande syftet är att genom ett antal spaningar på aktuella företeelser och observationer med fokus på hur olika välfärdsverksamheter styrs, organiseras och leds presentera reflektioner om framtidens utmaningar och möjliga lösningar. Analyser och reflektioner görs utifrån olika vetenskapliga perspektiv och med teman för en hållbar framtid.

Boken vänder sig till dig som ställer dig undrande över vart välfärden är på väg. Författarna har i första hand haft personer som använder sig av olika välfärdstjänster, professionella som arbetar i välfärden, politiker med intresse av välfärden samt studenter som har en framtid inom välfärden i åtanke. Framtidens välfärd - hållbar styrning, organisering och ledning öppnar för en diskussion om att framtidens välfärd även berör andra grupper.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Framtidens välfärd - - hållbar styrning, organisering och ledning
  2. +
  3. Leda med tillit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leda med tillit av Peter Örn, Peter Örn (häftad).

Köp båda 2 för 557 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »