Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2022-02-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Tuula Koljonen
SAB
Ta
ISBN
9789144152707
Favorit matematik 1B Special Lärarpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Favorit matematik 1B Special Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad Svenska, 2022-02-01
622
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
FAVORIT MATEMATIK SPECIAL är en kompletterande lärarhandledning för speciallärare.
I Finland finns en tydlig organisation och erfarenhet av att ge extra hjälp till elever som behöver det. Dessutom finns speciellt framtagna läromedel att använda i arbetet. Favorit matematik Special kommer från Finland. Materialet har anpassats och granskats av både lärare och forskare som är verksamma i Sverige. Materialet vänder sig till speciallärare som möter elever i behov av extra stöd och hjälp.

ELEVER LÄR SIG OLIKA OCH SKA FÅ LIKA FÖRUTSÄTTNINGAR ATT GÖRA DET
Favorit matematik Special innehåller tips och förslag på aktiviteter och undervisning av ca 20 områden som kan vara svåra för elever som visar en lägre nivå i matematik. Matematiken som behandlas är samma som i Favorit matematik elevbok och i Favorit matematik Lärarhandledning. I arbetet med varje område finns det möjlighet att först kontrollera elevens förkunskaper och sedan fokusera på det som eleven har svårt för. Till arbetet finns två olika kopieringsunderlag speciellt framtagna för att stötta lärandet hos eleverna. Du som speciallärare, kan använda materialet i sin helhet eller plocka ut de tips, aktiviteter och kopieringsunderlag som du anser vara ändamålsenliga och lämpliga för dina elever. Materialet kan också användas för att förebygga så att inte matematiska problem uppstår i undervisningen. Det gör du genom att först bearbeta ett område med en mindre grupp elever innan momentet tas upp och bearbetas i hela klassen.

DIGITALA RESURSER
Med lärarhandledningens digitala resurser får du tillgång till flera praktiska verktyg för din undervisning. Introducera ett nytt moment, förklara olika begrepp, samlas kring lärorika uppgifter - tillsammans.

FAVORIT MATEMATIK-SERIEN
Favorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna. Det beprövade och framgångsrika läromedlet har granskats av både lärare och forskare som är verksamma i Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Favorit matematik 1B Special Lärarpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Favorit matematik 1B Utökat stöd Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Favorit matematik 1B Utökat stöd Lärarpaket - D... av Kerttu Ristola, Tiina Tapaninaho, Lea Suvenranta (häftad).

Köp båda 2 för 1244 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna