Favorit matematik 2A Special Lärarpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2022-08-05
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Ta
ISBN
9789144152721
Favorit matematik 2A Special Lärarpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Favorit matematik 2A Special Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad Svenska, 2022-08-05
578
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
FAVORIT MATEMATIK SPECIAL är en kompletterande lärarhandledning för speciallärare.
I Finland finns en tydlig organisation och erfarenhet av att ge extra hjälp till elever som behöver det. Dessutom finns speciellt framtagna läromedel att använda i arbetet. Favorit matematik Special kommer från Finland. Materialet har anpassats och granskats av både lärare och forskare som är verksamma i Sverige. Materialet vänder sig till speciallärare som möter elever i behov av extra stöd och hjälp.

ELEVER LÄR SIG OLIKA OCH SKA FÅ LIKA FÖRUTSÄTTNINGAR ATT GÖRA DET
Favorit matematik Special innehåller tips och förslag på aktiviteter och undervisning av ca 20 områden som kan vara svåra för elever som visar en lägre nivå i matematik. Matematiken som behandlas är samma som i Favorit matematik elevbok och i Favorit matematik Lärarhandledning. I arbetet med varje område finns det möjlighet att först kontrollera elevens förkunskaper och sedan fokusera på det som eleven har svårt för. Till arbetet finns två olika kopieringsunderlag speciellt framtagna för att stötta lärandet hos eleverna. Du som speciallärare, kan använda materialet i sin helhet eller plocka ut de tips, aktiviteter och kopieringsunderlag som du anser vara ändamålsenliga och lämpliga för dina elever. Materialet kan också användas för att förebygga så att inte matematiska problem uppstår i undervisningen. Det gör du genom att först bearbeta ett område med en mindre grupp elever innan momentet tas upp och bearbetas i hela klassen.

DIGITALA RESURSER
Med lärarhandledningens digitala resurser får du tillgång till nedladdningsbara kopieringsunderlag, facit till kopieringsunderlagen och en matteordlista för åk 1-6.

FAVORIT MATEMATIK-SERIEN
Favorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna. Det beprövade och framgångsrika läromedlet har granskats av både lärare och forskare som är verksamma i Sverige.
Visa hela texten

Fler böcker av författarna