Framtidens arbetsliv : arbetsvillkor och arbetsmiljö (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2022-05-05
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Hillevi Jonsson
Medarbetare
Axelsson, Jonas (förf.) / Bergman, Ann (förf.) / Gillberg, Gunnar (förf.) / Hansen, Lars (förf.) / Håkansta, Carin (förf.) / Johansson, Jan (förf.) / Karlsson, Jan Ch (förf.) / Keisu, Britt-Inger (förf.) / Lid Falkman, Lena (förf.) / Lundmark, Felix (förf.) / MacKenzie, Robert (förf.) / Martinez Luc
SAB
Ohae-c
ISBN
9789144153100
Framtidens arbetsliv : arbetsvillkor och arbetsmiljö (häftad)

Framtidens arbetsliv : arbetsvillkor och arbetsmiljö

Häftad, Svenska, 2022-05-05
349
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Framtiden är något som de flesta av oss förhåller oss till, mer eller mindre medvetet varje dag. Vi gör planer för den nära framtiden och har större drömmar om en framtid som ligger längre bort i tiden. Med den här boken vill vi få dig som är intresserad av arbetslivet och speciellt arbetsvillkor och arbetsmiljö att fundera på hur du kan vara med och påverka för ett bättre framtida arbetsliv.

Med olika grepp såsom dystopier och framtidsscenarier tar författarna i boken sig an arbetslivsfrågor utifrån ett framtidsperspektiv. Exempelvis, hur kan arbetet kan bli mer jämställt? Eller hur arbetsmiljön kan förbättras med utgångspunkt i vår mänskliga natur. Boken spänner över en bredd av områden, alltifrån olika sätt att se på framtiden, nya och urgamla drivkrafter i arbetslivet, segregering i arbetslivet till digitaliseringens konsekvenser.

Boken är i första hand tänkt som en lärobok på grundnivå för studenter i arbetsvetenskap och personalvetenskap, men den riktar sig också till yrkesverksamma personer som är intresserade av arbetsvillkor och arbetsmiljö och särskilt till den som vill skapa förändring i arbetslivet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Framtidens arbetsliv : arbetsvillkor och arbetsmiljö
  2. +
  3. Tillit - En ledningsfilosofi för framtidens offentliga sektor, upplaga 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tillit - En ledningsfilosofi för framtidens off... av Louise Bringselius (inbunden).

Köp båda 2 för 674 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »