Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
217
Utgivningsdatum
2022-01-04
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Anders Dejke
Dimensioner
17 x 205 x 146 mm
Vikt
335 g
SAB
Oaa
ISBN
9789144154350

Samspel i grupp : introduktion till gruppdynamik

Häftad,  Svenska, 2022-01-04
369
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När människor ska samarbeta i grupp kan olikheter i personlighet, bakgrund och erfarenheter leda till konflikter och ineffektivitet. Men med kunskaper om vad som kan hända i grupper och verktyg för att hantera problem kan man få grupper att fungera bättre. I Samspel i grupp presenteras ett antal verktyg som kan användas för att förbättra gruppers samspel. Boken behandlar gruppers uppbyggnad eller struktur (till exempel mål, social identitet, normer, roller samt ledarskap) och olika grupprocesser som beslutsfattande, kommunikation och konflikthantering.

I den här tredje upplagan har det tillkommit ny text om de klassiska experimenten inom gruppsykologin, nya avsnitt om gruppfaser, fler råd till ledare och gruppmedlemmar och begreppet social identitet har fått större utrymme.

Samspel i grupp vänder sig till ledare, lärare och andra som vill utveckla sina gruppfärdigheter och sitt ledarskap samt till studerande till yrken inom dessa områden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Samspel i grupp : introduktion till gruppdynamik
  2. +
  3. Anknytning i förskolan : vikten av trygghet för lek och lärande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Anknytning i förskolan : vikten av trygghet för... av Malin Broberg, Birthe Hagström, Anders Broberg (inbunden).

Köp båda 2 för 747 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Nilsson