Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2022-08-25
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Monica Reichenberg
Medarbetare
Fohlin, Niclas (förf.) / Wilson, Jennie (förf.) / Hyrefelt, Camilla (förf.)
Illustratör/Fotograf
Anders Lagerdahl, Veronica Ljunglöf
SAB
Fc
ISBN
9789144154978
Krumelurkul 1 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt (häftad)

Krumelurkul 1 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt

Häftad Svenska, 2022-08-25
1136
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
- väck läslusten redan från start

I Krumelurkul får vi följa vännerna Otis och Luna som bor i samma hus och börjar ettan tillsammans. Torsten Bengtssons underfundiga texter förvandlar vardagliga händelser till spännande äventyr med mycket värme och stor igenkänning.

Lärarhandledning
Den inledande delen i den tryckta lärarhandledningen presenterar en arbetsgång för hur man organiserar läsinlärning, bokstavsarbete och skrivande. En text om ett forskningsförankrat arbetssätt med texter i nivåer, en text om kooperativt lärande i läsundervisningen samt en text om kreativt skrivande ger grund för undervisningen. Till varje kapitel finns det aktiviteter som gör det lätt att variera och anpassa undervisningen utifrån din elevgrupp. Dessa aktiviteter är språkutvecklande, multimodala, kan genomföras utomhus samt innehåller kooperativa strukturer. Aktiviteterna presenteras i en översiktlig sammanställning. Det finns också skapande aktiviteter till varje bokstav. Lärarhandledningen innehåller även förslag på terminsplaneringar samt konkreta lektionsplaneringar.

Digitala resurser
De digitala resurserna innehåller lärarhandledningen som e-bok - smidigt att ha tillhands om du inte har den tryckta boken med dig. De förberedda genomgångarna sparar din planeringstid och erbjuder bland annat bildstöd för ord och begrepp inför den gemensamma läsningen av läseboken. Här finns också elevpaketet med alla tre läseboksnivåer tillgängliga. Slutligen finns ett stort antal kopieringsunderlag för nedladdning. Dessa innehåller bildkort, stödstrukturer, textkort, diplom och mycket annat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Krumelurkul 1 Lärarpaket - Digitalt + Tryckt
  2. +
  3. Robin åk 1 Lärarguide, upplaga 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Robin åk 1 Lärarguide, upplaga 2 av Anna Wickström, Kristina Åsenius (häftad).

Köp båda 2 för 2259 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »