Övningsbok i beskattning : beskattningen 2022 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2022-02-10
Upplaga
46
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qafbaa-c:oe
ISBN
9789144155357
Övningsbok i beskattning : beskattningen 2022 (häftad)

Övningsbok i beskattning : beskattningen 2022

Häftad Svenska, 2022-02-10
287
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Denna bok är ett naturligt komplement till litteratur inom skatteområdet för den som i olika utbildningssammanhang vill sätta sig in i skattesystemets praktiska funktionssätt. Den kan med fördel användas tillsammans med läroboken Praktisk beskattningsrätt.

Boken är i första hand skriven för universitetens grundkurser i beskattningsrätt och skatterätt. Den är dock användbar även i andra utbildningssammanhang, som till exempel vid yrkeshögskolor och för internutbildningar vid banker, försäkringsbolag samt redovisnings- och revisionsbyråer. Boken kan också med fördel användas vid självstudier i ämnet. Kommenterade lösningar till övningsuppgifterna (med lagrumshänvisningar) finns i Lösningar till övningsbok i beskattning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Övningsbok i beskattning : beskattningen 2022
 2. +
 3. Lösningar till övningsbok i beskattning : beskattningen 2022

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lösningar till övningsbok i beskattning : beska... av Asbjörn Eriksson, Christina Gyland, Olof Jakobsson (häftad).

Köp båda 2 för 576 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Skatterätt : en introduktion

  Christina Gyland, Olof Jakobsson

  I denna bok presenteras skatterättens grunder på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt. Här beskrivs det svenska skattesystemets uppbyggnad och författarna introducerar de viktigaste skatterna och avgifterna i Sverige, som inkomstskatt och moms...

 • Praktisk beskattningsrätt : lärobok i inkomstbeskattning 2022

  Asbjörn Eriksson, Christina Gyland, Olof Jakobsson

  Praktisk beskattningsrätt 2022 är en grundläggande lärobok i beskattningsrätt med tyngdpunkten lagd på företagsbeskattning och beskattning av kapitalinkomster. Ambitionen har varit att enkelt och konkret - men inte helt uttömmande - förklara de of...