Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2021-09-27
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Oe
ISBN
9789144155760
Rehabilitering och missbruk : en arbetsrättslig handbok (häftad)

Rehabilitering och missbruk : en arbetsrättslig handbok

Häftad, Svenska, 2021-09-27
396
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En lyckad rehabilitering innebär att en arbetstagare kan återgå till sitt arbete. För att nå dit ställs krav på såväl arbetsgivaren som arbetstagaren. I den här boken, som särskilt fokuserar på rehabilitering och missbruk, finner läsaren inspiration, verktyg och vägledning för att uppnå detta, samt vilka lagar och regler som aktualiseras i en rehabiliteringsprocess.

Boken guidar läsaren igenom en modell i 10 steg för rehabili tering. Tiostegsmodellen introducerades av Annika Blekemo och Martha Gurmu i boken Rehabilitering och arbetsmiljö: Handbok i 10 steg för arbetsgivare. I den här boken fördjupas modellen samt används för att ge exempel på arbetet med rehabilitering just när det gäller missbruk. Syftet är att ge en övergripande och praktisk bild av arbetsinriktad rehabilitering. Boken innehåller en mängd relevanta exempel ur rättsfall från Arbetsdomstolen, några illustrerande seminariefrågor samt exempel på en handlingsplan.

Boken är användbar i utbildningssammanhang men riktar sig även till verksamma i det praktiska arbetslivet, exempelvis inom HR, till arbetsgivare och fackliga företrädare, samt till advokater och arbetsrättsjurister.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rehabilitering och missbruk : en arbetsrättslig handbok
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 607 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martha Gurmu