Ledning och kontroll på värdepapper - (bok + digital produkt) (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
550
Utgivningsdatum
2022-06-23
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Dixner, Kim (förf.) / Ekstrand, Sara (förf.) / Frykström, Niklas (förf.) / Ivarsson, Per (förf.) / Karlsson, Robert (förf.) / Kjellander, Åsa (förf.) / Korling, Fredric (förf.) / Larris, Anna (förf.) / Lycke, Johan (förf.) / Nordgren, Jenny (förf.) / Engstam Phalén, Natali (förf.) / Oxenstierna, Gab
SAB
Qaaceb
ISBN
9789144157498
Ledning och kontroll på värdepapper - (bok + digital produkt) (häftad)

Ledning och kontroll på värdepapper - (bok + digital produkt)

Häftad Svenska, 2022-06-23
606
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En grundläggande förutsättning för att värdepappersmarknaden ska fungera effektivt är att alla parter har förtroende för varandra, det vill säga att marknadens spelregler anpassas efter marknadens utveckling och att reglerna efterlevs. Den här boken syftar till att ge läsaren en bred kunskap om värdepappersmarknaden och en djupare kunskap om ledning och kontroll hos de finansiella företagen.

I boken beskrivs värdepappersmarknadens funktion och aktörer samt de lagar och regler som gäller för olika typer av finansiella bolag, med en fördjupning avseende kontroll och styrning. Dessutom ger boken grundläggande kunskaper om finansiell ekonomi och finansiella instrument.

Boken utgår från SwedSecs kunskapskrav för ledning och kontrollfunktioner inom värdepappersmarknaden och vänder sig till styrelseledamöter, verkställande direktörer, ledande befattningshavare, personer som arbetar med compliance och riskkontroll, bolagsjurister, revisorer, advokater och studenter.

Till Ledning och kontroll på värdepappersmarknaden hör en digital version av boken. Instruktioner för hur du kommer åt det digitala materialet finns på omslagets insida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ledning och kontroll på värdepapper - (bok + digital produkt)
  2. +
  3. Bankboken : hur banker fungerar, drivs och regleras

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bankboken : hur banker fungerar, drivs och regl... av Viktor Elliot, Anna-Karin Stockenstrand, Rebecca Söderström (häftad).

Köp båda 2 för 915 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna