Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2022-08-01
Upplaga
3
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Qaebk
ISBN
9789144157757
Bolån - Kunskap för Swedsecs licensiering (häftad)

Bolån - Kunskap för Swedsecs licensiering

Häftad Svenska, 2022-08-01
514
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Bolånekostnader är ofta en stor del av människors ekonomi. Därför är bolånerådgivning viktigt såväl för den enskilda bostadsköparen som för samhället i stort. År 2016 kom en ny lag om verksamhet med bostadskrediter, och numera ska bolånerådgivare licensieras hos SwedSec för att säkerställa en branschgemensam kompetens och öka konsumentskyddet.

Bolån ger kunskaper motsvarande SwedSecs kunskapskrav för bolånelicens och syftar till att bolånerådgivare ska förstå hur privatpersoners ekonomi, i olika livssituationer, påverkas av ett bostadsköp. Boken ger en överskådlig och pedagogisk beskrivning av vad ett bolån innebär och innehåller allt som en rådgivare behöver för att kunna ge sina kunder en god bolånerådgivning.

Denna tredje upplaga är uppdaterad med bland annat de nya reglerna för uppskov av beskattning av kapitalvinst vid försäljning av bostad.

Tillgång till en digital version av boken ingår. Den nås med hjälp av en kod på omslagets insida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bolån - Kunskap för Swedsecs licensiering
 2. +
 3. Bolån - Övningsbok med lösningar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bolån - Övningsbok med lösningar av Anette Ridder (häftad).

Köp båda 2 för 846 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anette Ridder

 • Köpa bostad

  Anette Ridder

  Köpa bostad ger grundläggande kunskap i privatekonomi, boendefinansiering, familjerätt samt inkomstbeskattning. Boken ger en överskådlig och pedagogisk beskrivning av vad ett bolån innebär och ger tillräcklig kunskap för att ta rätt beslut i samba...

 • Bolån - Övningsbok med lösningar

  Anette Ridder

  Bolånerådgivare ska i dag licensieras hos SwedSec för att säkerställa en branschgemensam kompetens och öka konsumentskyddet. Faktaboken Bolån ger kunskaper motsvarande SwedSecs kunskapskrav för bolånelicens och syftar till att bolånerådgivare ska ...