Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
93
Utgivningsdatum
2022-07-25
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Tove Hennix
Dimensioner
5 x 251 x 190 mm
Vikt
375 g
SAB
Ohfb
ISBN
9789144158792
Hela du! : viktiga samtal med barn (häftad)

Hela du! : viktiga samtal med barn

Häftad,  Svenska, 2022-07-25
367
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Hela du - Viktiga samtal med barn är boken för dig som vill göra skillnad i barns liv. Den innehåller både grundläggande kunskap om barn och psykosocial hälsa och en del att läsa tillsammans med barn. Du som läser får den teoretiska bas du behöver samt ett handfast verktyg för att direkt påbörja ett praktiskt arbete för barns hälsa.

Boken bygger på forskning och beprövad erfarenhet, och utgår från metoden Hela människan-hjulet. Hjulet är en pedagogisk modell för att ge barn möjlighet att prata om sina liv, utforska olika delar av det och be om den hjälp de har rätt till för att må bra. Hela du handlar om känslor, självkänsla, kroppen, tankar, vilja, relationer och rättigheter.

För alla människor har rättigheter och rätt att känna till dem. Rättigheter som till exempel handlar om hälsa och trygghet. Samtidigt får alla människor problem, och kan behöva hjälp att lösa dem. Den här boken vänder sig till dig som arbetar med barn och vill förmedla kunskap och verktyg till dem så att de kan förstå sig själva, sina liv och vägar till en bättre hälsa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hela du! : viktiga samtal med barn
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 567 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna