Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2022-03-30
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Hydén, Görel (förf.)
SAB
Fc
ISBN
9789144159447
Veckans bokstav Elevbok (häftad)

Veckans bokstav Elevbok

Häftad, Svenska, 2022-03-30
109
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Med Veckans bokstav får alla en möjlighet att lära känna alfabetets bokstäver på djupet. Materialet är utformat så att eleven arbetar grundligt med varje bokstav genom att bland annat öva på ljudanalys, spåra bokstavens form och hitta den gömd bland andra bokstäver.

Veckans bokstav Elevbok är en variant av elevmaterialet Veckans bokstav Elevblock. Innehållet, och inriktningen på uppgifterna, är samma i båda versionerna, men i Veckans bokstav Elevbok arbetar eleverna direkt i boken.

Bokstäverna kommer i alfabetisk ordning, men varje lärare väljer i vilken ordning barnen ska arbeta med dem. I lärarpärmen finns dock ett förslag till inlärningsgång som varmt rekommenderas.

För varje bokstav finns tio olika arbetsuppgifter fördelade över tre sidor, utom för bokstäverna C, Q, W och Z, som har vardera sju uppgifter fördelade på två sidor. Genom hela boken hör uppgiftsnummer ihop med en viss inriktning på uppgiften. Så lär sig eleverna snabbt, till exempel att uppgift 2 alltid är en tecken-teckenövning. Syftet med alla olika typuppgifter finns beskrivet i lärarpärmen som hör till materialet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Veckans bokstav Elevbok
  2. +
  3. Resan till Interversum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Resan till Interversum av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna