Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2022-11-16
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
11 x 210 x 147 mm
Vikt
380 g
SAB
Vlbdö
ISBN
9789144160153

Behandla spelproblem med KBT : teori och praktik

Häftad,  Svenska, 2022-11-16
349
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur blir en person beroende av spel om pengar? Och hur kan problemen behandlas? Spelproblem drabbar årligen tiotusentals svenskar och kan leda till mycket allvarliga konsekvenser för både drabbade och närstående vad gäller ekonomi, hälsa och relationer. Från att tidigare ha setts som en privat fråga om moral är spelberoende nu accepterat som ett folkhälsoproblem och ett kliniskt tillstånd som går att förebygga och behandla.

Kbt är den metod som i dag har störst vetenskapligt stöd vid behandling av spelproblem. Det här är den första forskningsförankrade boken på svenska som både beskriver själva beroendet och har en konkret vägledning till yrkesverksamma som möter människor i behov av hjälp.

Behandla spelproblem med kbt vänder sig till personer som arbetar inom socialtjänst, vård eller omsorg eller har andra yrken som identifierar och behandlar spelproblem. Boken riktar sig också till studenter inom dessa områden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Behandla spelproblem med KBT : teori och praktik
  2. +
  3. Den dolda alliansen : Sveriges hemliga Natoförbindelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den dolda alliansen : Sveriges hemliga Natoförb... av Mikael Holmström (storpocket).

Köp båda 2 för 469 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna