Övningsbok i beskattning : beskattningen 2023 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2023-01-25
Upplaga
47
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Gyland, Christina (förf.) / Jakobsson, Olof (förf.) / Jakobsson, Olof (förf.) / Jakobsson, Olof (förf.)
Dimensioner
? x 229 x 157 mm
Vikt
240 g
SAB
Qafbaa-c:oe
ISBN
9789144160191

Övningsbok i beskattning : beskattningen 2023

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2023-01-25

Slutsåld

Denna bok är ett naturligt komplement till litteratur inom skatteområdet för den som i olika utbildningssammanhang vill sätta sig in i skattesystemets praktiska funktionssätt. Den kan med fördel användas tillsammans med läroboken Praktisk beskattningsrätt.

Boken är i första hand skriven för universitetens grundkurser i beskattningsrätt och skatterätt. Den är dock användbar även i andra utbildningssammanhang, som till exempel vid yrkeshögskolor och för internutbildningar vid banker, försäkringsbolag samt redovisnings- och revisionsbyråer. Boken kan också med fördel användas vid självstudier i ämnet. Kommenterade lösningar till övningsuppgifterna (med lagrumshänvisningar) finns i Lösningar till övningsbok i beskattning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Övningsbok i beskattning : beskattningen 2023. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Känner mig lurad
    Sanna, 19 december 2023

    Den här boken, samt boken med lösningar som man måste köpa separat, känns som ett ihopkrafs som inte ens blivit korrekturläst när ändringar gjorts från ett år till ett annat. Är massa felskrivningar och siffror/uträkningar som inte stämmer t.ex att vissa förutsättningar ändrats i övningsboken men inte i lösningsboken och ibland gamla basbelopp och procent som inte ändrats trots att ny upplaga kommit ut varje år. Det är ju en övningsbok som används i utbildningssyfte för skatteregler och uträk... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna