Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2022-07-29
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
18 x 202 x 147 mm
Vikt
235 g
SAB
Uh
ISBN
9789144161150
Hållbar utveckling : nyanser och tolkningar (häftad)

Hållbar utveckling : nyanser och tolkningar

Häftad,  Svenska, 2022-07-29
245
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hållbarhet är ett begrepp som används i allt fler sammanhang - och tycks kunna stå för nästan vad som helst. Men vad betyder egentligen hållbar utveckling? Denna bok ger en introduktion till begreppet hållbar utveckling, i alla dess nyanser och tolkningar.

Med avstamp i den historiska process som ledde fram till Brundtland- rapporten och FN:s hållbarhetsmål, beskriver författarna idén om hållbar utveckling och de huvudsakliga skiljelinjer som finns i hur begreppet förstås och används i dag. Denna andra och reviderade upplaga innehåller också en fördjupad diskussion om hållbarhetens etik och beskrivningen av olika aktörers arbete med hållbar utveckling har uppdaterats med nya konkreta exempel.

Hållbar utveckling - nyanser och tolkningar är skriven för dig som är nyfiken på begreppet hållbar utveckling och vill förstå det bättre. Den visar på mångfalden i diskussionen om hållbar utveckling och väcker frågor kring vad en hållbar utveckling kräver av oss - som individer, i våra yrken och som samhälle.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hållbar utveckling : nyanser och tolkningar
  2. +
  3. Klimatpsykologi : hur vi skapar hållbar förändring

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klimatpsykologi : hur vi skapar hållbar förändring av Frida Hylander, Kali Andersson, Kata Nylén (häftad).

Köp båda 2 för 491 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna