Fler böcker inom
Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 12 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2023-05-30
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Anders Lagerdahl, Veronica Ljunglöf
Dimensioner
297 x 210 x 10 mm
Vikt
599 g
SAB
Fc
ISBN
9789144161495

Krumelurkul 2 Arbetsbok - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån

Hybridprodukt,  Svenska, 2023-05-30
199
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
- väck läslusten redan från start
I Krumelurkul får vi följa vännerna Otis och Luna som bor i samma hus, Otis på första våningen och Luna på nionde. De går i samma klass och är kompisar. Torsten Bengtssons underfundiga texter förvandlar vardagliga händelser till spännande äventyr med mycket värme och stor igenkänning. Läsloggen och det digitala läromedlet medföljer arbetsboken.

Arbetsgången i arbetsboken utgår från cirkelmodellen. Varje kapitel består av två uppslag. På första uppslaget arbetar klassen först tillsammans och jobbar sedan vidare i par. På andra uppslaget arbetar varje elev individuellt. Här är uppgifterna indelade i två olika nivåer för maximal flexibilitet. Hero-sidan befäster det gemensamma arbetet med övningar där man får tillämpa det stoff som klassen gemensamt har arbetat med. Siv-sidan utmanar eleverna med svårare uppgifter.

I Läsloggen som medföljer arbetsboken bearbetas innehållet i läsebokens olika kapitel med varierande uppgifter. Du väljer om klassen arbetar gemensamt eller enskilt med uppgifterna. Läsloggen kan användas som en läxbok hemma, eller som en del av undervisningen i skolan.

I det digitala läromedlet som medföljer finns läseböckernas texter inlästa med textföljning. Det finns också övningar som tränar ord och begrepp samt läsförståelse utifrån texternas innehåll. Arbetsbokens och läsloggens innehåll kompletteras med övningar som bland annat övar ord och begrepp, läsförståelse, stavning samt ordklasser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Krumelurkul 2 Arbetsbok - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån
  2. +
  3. Krumelurkul 1 Arbetsbok - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån

De som köpt den här boken har ofta också köpt Krumelurkul 1 Arbetsbok - Tryckt bok + Digital ... av Marie Klangeryd, Anna Ekerstedt (hybridprodukt).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna