Skolutveckling för hållbart lärande - - teoretiska och praktiska perspektiv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2022-10-04
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Johansson Strindberg, Magnus (förf.) / Klum Ekdahl, Alva (förf.) / Kypengren, Jan (förf.) / Norrbom, Bodil (förf.) / Ravik, Anton (förf.) / Rung, Andreas (förf.) / Rångeby, Jenny (förf.) / Sjöblom, Jenny (förf.) / Svennungsson Söderberg, Sara (förf.) / Thelander, Joanna (förf.)
Dimensioner
11 x 213 x 145 mm
Vikt
325 g
SAB
Em
ISBN
9789144161525
Skolutveckling för hållbart lärande - - teoretiska och praktiska perspektiv (häftad)

Skolutveckling för hållbart lärande - - teoretiska och praktiska perspektiv

Häftad,  Svenska, 2022-10-04
394
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Skolutveckling för hållbart lärande utgår från ett helhetsperspektiv på skolutveckling. Det handlar om att se till elevens hela lärande situation där både välbefinnande och bildning står i centrum, men också om att engagera hela skolan i ett multiprofessionellt utvecklingsarbete.

I boken beaktas såväl betydelsen av styrdokument, lokala förut sättningar och en utbildning på vetenskaplig grund och utifrån beprövad erfarenhet. Syftet är att medverka till hållbara kunskaper och människor samt bidra till en hälsofrämjande arbetsplats.

Boken innehåller både teoretiska och praktiska perspektiv på skol utveckling integrerat med ett konkret exempel från ett forsknings- och utvecklingsprojekt om hållbart lärande. Den vänder sig till verksamma på alla nivåer som arbetar med skolutveckling och till rektors- och lärarutbildningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skolutveckling för hållbart lärande - - teoretiska och praktiska perspektiv
  2. +
  3. Kollektivt lärande - i arbetslivet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kollektivt lärande - i arbetslivet av Otto Granberg, Jon Ohlsson, Susanne Andersson, Marianne Döös, Pär Larsson (häftad).

Köp båda 2 för 725 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »