Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 36 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2023-05-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Monica Reichenberg
Medarbetare
Wilson, Jennie (förf.) / Hyrefelt, Camilla (förf.)
Illustratör/Fotograf
Anders Lagerdahl, Veronica Ljunglöf
SAB
Fc
ISBN
9789144168050

Krumelurkul 1 Lärarpaket - Tryckt bok + Digital lärarlicens 36 mån

Hybridprodukt,  Svenska, 2023-05-24
1214
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
- väck läslusten redan från start

I Krumelurkul får vi följa vännerna Otis och Luna som bor i samma hus och börjar ettan tillsammans. Torsten Bengtssons underfundiga texter förvandlar vardagliga händelser till spännande äventyr med mycket värme och stor igenkänning.

Lärarhandledning
Den inledande delen i den tryckta lärarhandledningen presenterar en arbetsgång för hur man organiserar läsinlärning, bokstavsarbete och skrivande. En text om ett forskningsförankrat arbetssätt med texter i nivåer, en text om kooperativt lärande i läsundervisningen samt en text om kreativt skrivande ger grund för undervisningen. Till varje kapitel finns det aktiviteter som gör det lätt att variera och anpassa undervisningen utifrån din elevgrupp. Dessa aktiviteter är språkutvecklande, multimodala, kan genomföras utomhus samt innehåller kooperativa strukturer. Aktiviteterna presenteras i en översiktlig sammanställning. Det finns också skapande aktiviteter till varje bokstav. Lärarhandledningen innehåller även förslag på terminsplaneringar samt konkreta lektionsplaneringar.

Digitala resurser
De digitala resurserna innehåller lärarhandledningen som e-bok - smidigt att ha tillhands om du inte har den tryckta boken med dig. De förberedda genomgångarna sparar din planeringstid och erbjuder bland annat bildstöd för ord och begrepp inför den gemensamma läsningen av läseboken. Här finns också elevpaketet med alla tre läseboksnivåer tillgängliga. Slutligen finns ett stort antal kopieringsunderlag för nedladdning. Dessa innehåller bildkort, stödstrukturer, textkort, diplom och mycket annat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Krumelurkul 1 Lärarpaket - Tryckt bok + Digital lärarlicens 36 mån
  2. +
  3. Krumelurkul 1 Läsa lätt Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån

De som köpt den här boken har ofta också köpt Krumelurkul 1 Läsa lätt Elevpaket - Tryckt bok ... av Torsten Bengtsson, Anna Ekerstedt, Marie Klangeryd (hybridprodukt).

Köp båda 2 för 1634 kr

Kundrecensioner