Das Dach 1 Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 36 mån (hybridprodukt)
Fler böcker inom
Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 36 månader
Språk
Tyska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2023-08-01
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
240 x 195 x 6 mm
Vikt
280 g
SAB
Ff
ISBN
9789144170541
Das Dach 1 Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 36 mån (hybridprodukt)

Das Dach 1 Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 36 mån

Hybridprodukt,  Tyska, 2023-08-01
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Elevboken
Das Dach 1 Elevbok innehåller en stor variation av texter - dialoger för dramatiseringar, berättelser, sakprosa, texter för återberättande, texter för läsförståelse med marginalglosor, dikter, sånger, autentiska skyltar, instruktioner m.m. Boken innehåller även informationsrutor med realia och samlingar av nyttiga fraser i Bra att kunna-rutor. I slutet av boken finns samlad information om de tysktalande länderna och ett avsnitt om jul- och påskfirandet. I boken finns roliga teckningar och många fotografier, tydliga kartor, illustrerad minigrammatik. Tvåspaltiga styckeordlistor med markerade glosor och genusfärger ingår också.

Digitalt läromedel
Det digitala läromedlet erbjuder kvalificerade möjligheter för eleven att arbeta hemma med sådant som bara måste nötas in - glosor, uttal, textförståelse m.m. Alla aktiva texter är inlästa av professionella skådespelare. Ljudet kan spelas upp med textföljning i den digitala delen. Glosorna som hör till dessa texter kan sedan övas (med uttal) i fyra enkla steg. Det digitala läromedlet är giltigt i fyra år.

Läromedlets innehåll
Das Dach 1 tar upp personer, platser, aktiviteter och händelser, t.ex. sommarlov och semester. Förutom samtal, dialoger, intervjuer och berättelser ges prov på autentiska textinslag i form av sånger och skyltar. Nyttiga fasta uttryck samlas i "Bra att kunna"-rutor, och stavning och grammatiska strukturer förklaras och övas i övningsböckerna.

Vardagsliv, levnadssätt och sociala relationer i de tyskspråkiga områdena presenteras i återkommande "Info"-avsnitt, och dessutom avslutas Das dach 1 med avsnitt om högtider och de tysktalande länderna.

Det är lätt för elev och lärare att sätta upp mål för lärandet och utvärdera dessa genom att varje enhet i övningsböckerna inleds med förslag på "Mål och utvärdering".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Das Dach 1 Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 36 mån
  2. +
  3. Harry Potter Und der Stein der Weisen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Harry Potter Und der Stein der Weisen av J K Rowling (häftad).

Köp båda 2 för 369 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna