Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 36 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2023-07-12
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
297 x 210 x 10 mm
Vikt
637 g
SAB
Ta
ISBN
9789144171906

Favorit matematik Förskoleklass Lärarpaket - Tryckt + Digital lärarlicens 36 mån -

Hybridprodukt,  Svenska, 2023-07-12
749
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lärarhandledningen till Favorit matematik Förskoleklass innehåller förslag på arbetsgång, berättelser, utematematik, lekar och mycket mer som bygger upp den matematiska förståelsen. Arbetsgången är lätt att följa, övningarna är lärorika och roliga och hjälper eleverna att utveckla sitt matematiska tänkande. Tillsammans med skatan Sally och ekorren Kurre får eleverna hjälp att bygga upp en stabil matematisk grund. Det är då matematiken blir en favorit!
Materialet är indelat i 12 kapitel som behandlar olika matematiska moment, t.ex. lägesbegrepp, geometri, antalsbegrepp, talen 1 till 10 och mätning.
I denna andra upplaga har svenska forskare faktagranskat innehållet och kompletterat varje kapitel med en inledande problemlösningsuppgift.

LÄRARPAKETETS DIGITALA RESURS
Med lärarpaketets digitala resurs får du tillgång till hela den tryckta lärarhandledningen digitalt. Här finns alla kopieringsunderlag samlade, enkelt för dig att ladda ner och skriva ut. Du har också tillgång till elevens bok och samtalsbilder som du kan visa via projektor och tavla. På så sätt kan du instruera eleverna inför det egna arbetet. Den digitala resursen innehåller dessutom en fortbildande matteordlista med begreppen som eleven möter i åk 1-3.

FAVORIT MATEMATIK-SERIEN
Favorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Favorit matematik Förskoleklass Lärarpaket - Tryckt + Digital lärarlicens 36 mån -
  2. +
  3. Musse & Helium. Den låsta portalen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Musse & Helium. Den låsta portalen av Camilla Brinck (inbunden).

Köp båda 2 för 898 kr

Kundrecensioner