Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2023-06-09
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Sandberg, Joakim (förf.) / Schollin, Kristoffer (förf.) / Söderberg, Gabriel (förf.) / Willesson, Magnus (förf.) / Broberg, Oskar (red.) / Elliot, Viktor (red.)
Illustratör/Fotograf
Jonny Hallberg, Jonny Hallberg
Dimensioner
22 x 206 x 149 mm
Vikt
325 g
SAB
Qaea
ISBN
9789144172439

En samhällsvetenskaplig introduktion till bitcoin och kryptovalutor

Häftad,  Svenska, 2023-06-09
405
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En samhällsvetenskaplig introduktion till bitcoin och krypto valutor är ett samarbete mellan forskare och lärare från en rad olika akademiska discipliner. Boken är som titeln indikerar avsedd att ge en bred ingång till kryptovalutor och dess roll i samtiden med syfte att ge en nyanserad bild av detta samhällsfenomen, för att balansera den bitvis polariserade debatten om bitcoin och andra kryptovalutor. Kryptovalutor berör många av 2000-talets stora samhällsutmaningar och bokens innehåll kan därför bäst beskrivas som en kryptovalutabaserad skildring av samtidens utmaningar inom finans, juridik, etik och politik samt global energianvändning och digitalisering. Du som läsare behöver inga tidigare kunskaper om kryptovalutor, men om du vid något tillfälle har intresserat dig för kryptovärldens mysterier kan boken förhoppningsvis erbjuda nya perspektiv.

Boken riktar sig till studenter och lärare på svenska högskolor, men även till andra med ett intresse för hur ekonomi och teknik formar samhällsutvecklingen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En samhällsvetenskaplig introduktion till bitcoin och kryptovalutor
  2. +
  3. Bitcoin och blockkedjan : en begriplig överblick

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bitcoin och blockkedjan : en begriplig överblick av Christoffer De Geer (inbunden).

Köp båda 2 för 537 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »