Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2023-07-24
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
17 x 213 x 151 mm
Vikt
505 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789144173504

Projektaspekter : kunskapsområden för ledning och styrning av projekt

Häftad,  Svenska, 2023-07-24
363
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Under ett projekts gång omdanas, växlar och utökas projektmed arbetarnas kunskaper och färdigheter. Därför kan en projektprocess även sägas vara en kunskapsutvecklingsprocess. I denna bok behandlas just sådana kunskapsutvecklingsprocesser. Till skillnad från den gängse litteraturen inom projektledning, som främst behandlar hur projekt ska genomföras, tar denna bok sin utgångspunkt i den enskilde projektmedarbetarens målmedvetna kunskapsutveckling och i de förutsättningar som gör denna utveckling möjlig. Författaren belyser de olika områden, så kallade projektaspekter, om vilka projekt ledare bör ha kunskap för att projektprocessen och kunskapsutvecklingsprocessen ska kunna interagera på ett fruktbart sätt och för att projektlednings arbetet därmed ska bli effektivt.

Denna fjärde upplaga har kompletterats med ett kapitel om det entreprenöriella projektet samt med avsnitt om legitimitetsproblematiken, projekt governance, kontrollmekanismer och grad av kontroll i ett projekt. Dessutom visas, i högre grad än tidigare, att projektledning är ett växande forskningsfält genom att referera till artiklar som har publicerats i akademiska peer-review tidskrifter.

Projektaspekter är tänkt att användas på grundläggande kurser inom projektområdet vid såväl universitet och högskolor som inom närings liv och förvaltning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Projektaspekter : kunskapsområden för ledning och styrning av projekt
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 612 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »