Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2023-04-19
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
223 x 155 x 9 mm
Vikt
250 g
SAB
Qbaab
ISBN
9789144175171

Hybridorganisationer

Häftad,  Svenska, 2023-04-19
336
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Begreppet hybrid har formligen exploderat och man kan knappt läsa en tidning eller en produktannons i dag utan att stöta på detta ord. Åtskilliga studier inom ämnen som företagsekonomi, organisationssociologi och statsvetenskap säger sig också handla om just hybridorganisationer. Samtidigt uppstår då frågan vad begreppet egentligen tillför och om det bidrar till vår förståelse av organisationer. Kännetecknas inte alla organisationer, i någon mån, av hybriditet i form av möten mellan olika intressen och hänsyn? Är inte alla organisationer egentligen hybridorganisationer?

Den här boken går till botten med denna centrala fråga och med begreppet hybridorganisation. Författarna gör djupdykningar i relevanta organisationsteorier och varvar med en generell analys av organisationers roll i samhället i dag. Boken innehåller även ett stort antal fallstudier som belyser de centrala teman som tas upp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hybridorganisationer
  2. +
  3. Utveckling av egen kraft : från förändringsprojekt till förändringskultur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Utveckling av egen kraft : från förändringsproj... av Richard Berglund (häftad).

Köp båda 2 för 579 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna