Fler böcker inom
Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 12 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2016-09-09
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
SAB
Fe
ISBN
9789144175799

Ready Steady Go! 2 Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån

Hybridprodukt,  Svenska, 2016-09-09
266
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ready Steady Go! är särskilt anpassat för nyanlända elever eller elever som behöver extra stöd. Innehållet är på nybörjarnivå men tonårsinriktat. Allt står på engelska så eleverna behöver inte kunna svenska. Med Ready Steady Go! får eleverna också använda sitt modersmål eller egna förklaringar vid inlärning av nya ord.

Ready Steady Go! 2
Ready Steady Go! 2 är avsedd för de elever som har mött engelska tidigare och kanske studerat språket i begränsad omfattning, men som behöver befästa sina kunskaper innan de kan börja med engelska på motsvarande högstadienivå.

Elevpaket - bok och digitalt läromedel
Elevpaketet består av en tryckt elevbok som eleverna skriver i och ett digitalt läromedel. Fördelen med detta är att eleverna kan varva förberedelser och träning på egen hand i det digitala läromedlet med interaktion och kommunikation i undervisningsgruppen utifrån boken.

Elevbok
Elevboken är indelad i åtta kapitel med sex sidor vardera. Till varje kapitel finns texter och hörförståelseuppgifter på två nivåer. Eleverna tränar också på att skriva egna kortare texter och grundläggande grammatik. Alla kapitel avslutas med Check yourself och Goals där eleven får dokumentera sitt arbete. I boken finns också plats för utvärdering av de olika förmågorna i Progress pages. På Revision pages blir det återblickar och repetition av tidigare kapitel samt utblickar mot den engelsktalande världen. Boken avslutas med strategier för att förbättra sin engelska och en uppslagsdel kring grammatiken, Mini grammar.

Digitalt läromedel
I det digitala läromedlet finns Look and listen där eleven skapar sig en förförståelse för det kommande arbetet med elevboken i skolan genom att lyssna och se på bilder. Eleverna kan också lyssna på all text i den tryckta elevboken, vilket är en stor fördel när de ska finslipa sitt uttal. När eleven har gjort klart en uppgift i den tryckta boken finns det alltid fler övningar i det digitala läromedlet att arbeta vidare med. Dessa kan göras om och om igen både i skolan och hemma.

Det finns ca 900 deluppgifter i det digitala läromedlet. Här kan eleven träna:
* glosor
* stavning
* läs- och hörförståelse
* meningsbyggnad
* grammatik.

Övningarna finns på olika nivåer och det finns också en sammanfattande övning, Check yourself, som repeterar på två nivåer. Övningarna är självrättande och innehåller ofta en bekräftelse av det rätta svaret uppläst på engelska. Det finns en progression mellan delarna i serien vad gäller ljudinspelningarnas läshastighet och det antal röster och accenter som används.

Tydlig arbetsgång
Det är en mycket tydlig arbetsgång i Ready Steady Go! 2. Alla kapitel är uppbyggda på samma sätt vilket skapar trygghet och igenkänning hos eleverna så att de kan fokusera på lärandet och möjliggör också självständigt arbete...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ready Steady Go! 2 Elevpaket - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 395 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Hippas Eriksson