Fler böcker inom
Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 12 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2022-02-14
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Illustratör/Fotograf
Anders Lagerdahl, Veronica Ljunglöf
SAB
Fc
ISBN
9789144177120

Krumelurkul 1 Arbetsbok - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån

Hybridprodukt,  Svenska, 2022-02-14
199
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
- väck läslusten redan från start
I Krumelurkul får vi följa vännerna Otis och Luna som bor i samma hus och börjar ettan tillsammans. Torsten Bengtssons underfundiga texter förvandlar vardagliga händelser till spännande äventyr med mycket värme och stor igenkänning. Bokstavshäftet och det digitala läromedlet medföljer arbetsboken.

Arbetsgången i arbetsboken utgår från cirkelmodellen. Varje kapitel består av två uppslag. På första uppslaget arbetar klassen först tillsammans och jobbar sedan vidare i par. På andra uppslaget arbetar varje elev individuellt. Här är uppgifterna indelade i två olika nivåer för maximal flexibilitet. Hero-sidan befäster det gemensamma arbetet med övningar där man får tillämpa det stoff som klassen gemensamt har arbetat med. Siv-sidan utmanar eleverna med svårare uppgifter.

I Bokstavshäftet som medföljer arbetsboken övas en bokstav per sida. Du kan enkelt anpassa bokstavsarbetet efter klassens förkunskaper. Övningstyperna är återkommande och igenkänningen gör att eleverna kan fokusera på innehållet. Bokstavshäftets innehåll kompletteras med korta filmer i det digitala läromedlet där bokstav och bokstavsljud presenteras.

I det digitala läromedlet som medföljer finns läseböckernas texter inlästa med textföljning. Det finns också övningar som tränar ord och begrepp samt läsförståelse utifrån texternas innehåll. Arbetsbokens och bokstavshäftets innehåll kompletteras med övningar som bland annat övar bokstavsljud, ljudanalys och ordbilder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Krumelurkul 1 Arbetsbok - Tryckt bok + Digital elevlicens 12 mån
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna