Format
Hybridprodukt
Digital licens
Aktiveras inom 20 månader, därefter giltig i 36 månader
Språk
Svenska
Antal sidor
138
Utgivningsdatum
2023-10-02
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
9 x 283 x 190 mm
Vikt
465 g
SAB
Fc
ISBN
9789144177427

Läsförståelse Steg 1-3 Lärarpaket - Tryckt bok + Digital lärarlicens 36 mån

Hybridprodukt,  Svenska, 2023-10-02
1009
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Läsförståelse Steg 1-3 är en serie som ger eleverna träning i att läsa och förstå olika genrer inom texttyperna; berättande, beskrivande, instruerande, argumenterande, förklarande och utredande. Texterna är elevnära och aktuella med såväl nyskrivna texter som textutdrag. Fyra allmänmänskliga teman går som en röd tråd genom varje bok. I lärarhandledningen får du konkreta tips på hur texterna kan användas för gemensamma samtal, textjämförelser och egen textproduktion. Det ingår en tryckt bok och ett digitalt läromedel i lärarpaketet.

Lärarpaket
Lärarhandledning
Den tryckta lärarhandledningen inleds med ett teoriavsnitt om hur du kan arbeta med läsning och läsförståelse med eleverna. Därefter följer en generell genomgång av hur du kan arbeta med Läsförståelse steg 1-3 samt konkreta lektionsplaneringar till elevböckernas texter. Det finns även en presentation av böckernas olika teman och hur du kan knyta annan text eller litteratur till dessa teman samt förslag på större skrivuppgifter.

Digitala resurser
I lärarpaketet digitala resurser får du tillgång till de tre elevböckerna samt facit till samtliga uppgifter. Det finns kopieringsunderlag för nedladdning i form av till exempel samtalskort och stödstrukturer för skrivandet. Här hittar du även lästips på fler skönlitterära texter inom de teman som elevböckerna utgår ifrån. De digitala resurserna kan användas på dator, surfplatta och i mobil.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Läsförståelse Steg 1-3 Lärarpaket - Tryckt bok + Digital lärarlicens 36 mån
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 1158 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Karin Herlitz