Kalla läppar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-03
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146232926

Kalla läppar E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-10-03

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
"No smoking. Fasten seatbelt.

Betongbanan på Bromma strömmade förbi allt fortare och fortare, motorernas brummande växte till ursinnigt dån, hon kände paniken komma och gav handen, som vilade på armstödet, en snabb blick. Den låg stilla som en gipsavgjutning i en monter, kupad och med lätt krökta fingrar, stilla och liksom startberedd. Hon klarade rösten för att göra sig hörd i motordånet.

- Förlåt, får jag hålla er i hand när vi lyfter?"

Huvudpersonen Ingrid Sten flyger ner till Paris för att spendera några dagar med sin man Birger i ett försök att rädda deras äktenskap. Redan första kvällen märker de att det aldrig kommer att lyckas. Deras häftiga humör och osäkerhet gör försoningen omöjlig och destruktiva krafter släpps lösa när paret finns i närheten av varandra.

Birger återvänder till Stockholm efter ett par dagar, men Ingrid stannar kvar. Hon bor kvar på hotellet, går till frissan, besöker ensam ett par restauranger, inom henne tilltar depressionen och förvirringen. En kväll träffar hon en ung fransman, besöker kvarteren kring Place Pigalle och känner att hon föds på nytt. Hastigt och lustigt återvänder hon hem till Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Birgit Tengroth