Felsteg (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
doggerland (del 1)
Utgivningsdatum
2018-03-27
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146234180

Felsteg E-bok

(24 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-03-27

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Felsteg är den första delen i den suggestiva deckarserien Doggerland. Det är morgonen efter oistra, den stora ostronfesten i Doggerland. En kvinna vaknar bakfull på ett hotellrum, i sällskap med fel man. En annan kvinna hittas brutalt ihjälslagen i sitt kök. Kriminalinspektör Karen Eiken Hornby får i uppdrag att leda mordutredningen, som inte underlättas av att hennes arrogante chef varit gift med offret.

Kanske började allt redan i det märkliga kollektivet på sjuttiotalet. Kanske med ett telefonsamtal i våras. Kanske finns sanningen i byskvallret på puben Haren och Kråkan.

Karen inser att hon måste hitta ett alibi åt en av de misstänkta för att själv slippa skylta med sina misstag. Samtidigt växer en vänskap fram mellan henne och offrets dotter.

Karen Eiken Hornby har återvänt till Doggerland för att glömma sitt förflutna med hjälp av arbete, alkohol och män hon inte tycker om. Nu tvingas hon navigera mellan egna och andras felsteg.

Doggerland är en ögrupp i Nordsjön mellan Storbritannien och Skandinavien. Landet är en kvarvarande del av den landmassa som tidigare förenade de brittiska öarna och den europeiska kontinenten. Idag består Doggerland av huvudöarna Heimö, Noorö och Frisel. Kulturen präglas av en blandning mellan det skandinaviska och det brittiska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Felsteg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En välskriven spänningsroman
  Lena Perenius, 5 maj 2019

  Jag tyckte om att läsa Felsteg av Maria Adolfsson för att den utspelar sig i en annorlunda och fascinerande miljö. Beskrivningen av det fiktiva Doggerland är väldigt bra och karaktärerna ger mersmak. Ser fram emot att läsa kommande böcker.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 26 juli 2018

  Jag har läst en bok tidigare av författaren Maria Adolfsson, och det var boken ¿alla för en, som jag läste för tio år sedan. Länken går till min recension av den boken.

  Felsteg är den första boken i en planerad serie om kriminalinspektör Karen Eiken Hornby i Doggerland.

  Om man är intresserad av att läsa om landområdet Doggerland, så finns det en informativ text på Wikipedia, som jag här länkar till.

  Jag tyckte mycket om boken Felsteg, och jag ser redan fram emot... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Maria Adolfsson