Nej och åter nej (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-04-19
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Lotta Eklund
ISBN
9789146234852

Nej och åter nej E-bok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-04-19

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ingrid och Jan har varit gifta i ett kvarts århundrade. Sönerna är stora nog att räknas som vuxna men uppför sig som hotellgäster. För Ingrid har både familjelivet och läraryrket mist sin glans. Jan, däremot, har blivit befordrad till departementschef och drömmer om sin femton år yngre kollega Hanne. Hanne som i sin tur är i färd med att bli förbisprungen på familjefronten när väninnorna gifter sig och skaffar barn.

Runt dessa tre individer kretsar Nina Lykkes träffsäkra och underhållande roman om medelålders medelklass och dess problem med kärleken, driften och meningen med livet. Nej och åter nej är en satir över privilegierade vuxnas dårskap, varm och svart som en välgörande espresso.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nej och åter nej. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 22 juni 2020

    Jag läste boken Nästa! - En läkarroman av den norska författaren Nina Lykke för en månad sedan. Jag tyckte att den var riktigt bra, så nu tog jag tag i boken Nej och åter nej, som jag har haft stående här hemma i nästan två år.

    Jag tycker att även Nej och åter nej var bra, men inte lika bra som Nästa! - En läkarroman.

    Boken är rolig på ett ironiskt och satiriskt sätt. Den har hög igenkänningsfaktor och är välskriven och lättläst. Och den är inte bara rolig, utan även beröra... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nina Lykke