Det innersta rummet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
William Wisting (del 13)
Utgivningsdatum
2019-09-05
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Marianne Mattsson
ISBN
9789146235866
Det innersta rummet (e-bok)

Det innersta rummet E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-09-05

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När den tidigare Arbeiderparti-kämpen Bernhard Clausen dör och man hittar 80 miljoner kronor i kontanter i hans stuga förstår justitieministern att de ställts inför ett mycket känsligt fall. För att kringgå publicitet om pengafyndet ger man William Wisting uppdraget att sätta samman en hemlig efterforskningsgrupp. Wistings lojale medarbetare, kriminalteknikern Espen Mortensen, är självskriven och dottern Line engageras också på en gång i efterforskningarna. Som journalist kan Line gräva på andra ställen och ställa frågor som polisen inte kan utan att väcka uppmärksamhet. För att kunna operera ostört etablerar de sig dessutom utanför polishuset, nämligen i källaren hemma hos William Wisting.

80 miljoner kronor är mycket pengar. Tillräckligt mycket för att en utrikesminister skulle kunna påverka främmande makter, tillräckligt för att köpa ut sig ur en gisslansituation eller finns svaret i Bernhard Clausens privatliv? William Wisting har knappt hunnit ställa sig frågan förrän Bernhard Clausens hus brinner ner till grunden. Vad är det som någon vill dölja?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det innersta rummet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven
    Ell, 8 mars 2021

    Språkligt en väldigt välskriven (och väl översatt) bok. Innehållsmässigt lite händelsefattig. Saknar även lite mer djup, framför allt i personteckningen. Men helhetsintrycket; väl läsvärd.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jørn Lier Horst