Mellan djävulen och havet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
doggerland (del 3)
Utgivningsdatum
2020-01-23
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146236863

Mellan djävulen och havet E-bok

(24 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-01-23

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Världsartisten Luna befinner sig i hemlighet i Doggerland för att spela in sin första skiva efter tio års tystnad. Irriterande vacker och outhärdligt god trollbinder hon alla i sin närhet på festen som avslutar inspelningarna. Alla utom en sur kriminalinspektör som plötsligt känner sig gammal och trött.

Nästa morgon är Luna försvunnen.

Samtidigt faller ännu en kvinna offer för den våldsman som härjat huvudstaden.

Under några ovanligt varma vårveckor ställs kriminalinspektör Karen Eiken Hornby inför val som innebär skillnaden mellan liv och död både för hennes egen och för andras del. Val som tycks omöjliga.

"Mellan djävulen och havet" är tredje delen i den hyllade serien om Doggerland, ett fiktivt land mellan Storbritannien och Skandinavien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mellan djävulen och havet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande bok
  Gunsan, 13 februari 2020

  Kanon spännande lysningen! Jag rekommenderar gärna denna bok till alla medelålders och äldre personer! Hoppas denna bok kommer att läsas av många!

 2. En klar kandidat till Augustpriset.
  Lars Åström (Sösdala), 13 februari 2020

  Fantastiskt språk och trovärdiga personer. Miljön beskrivs också så trovärdigt att man blir övertygad om att Doggerland verkligen finns. Väntar med spänning på del 4.

 3. Doggerland levererar
  Elisabeth, 7 februari 2020

  En fröjd att återvända till fiktiva Doggerland och möta Karen igen. Bra uppbyggd roman, levande miljöer. Skulle kunnat få högsta betyg om inte slutet varit så förutsägbart. Hoppas hon vågar göra annorlunda i nästa bok!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Maria Adolfsson