Kaffe med mjölk (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (113.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2022-02-11
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146239369

Kaffe med mjölk Ljudbok

(94 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-02-11

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"En innerlig roman som sätter sig i magen och som lämnar spår. Detta är Ella-Maria Nuttis debutbok, skriven med bravur." NSD

"Det är förtvivlat vackert, och en väldigt stark debut." GP

En mamma och en dotter. Ett avstånd mellan dom lika långt som mellan Gällivare och Stockholm. En mamma som har något hon måste säga till sin dotter, något som inte kan vänta. En lika vemodigt finstämd som skimrande berättelse om en förälder och hennes barn och om hur de tunnaste trådarna kan vara de starkaste banden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Kaffe med mjölk. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tänkvärd berättelse.
  -, 30 maj 2022

  För mig en annorlunda, men väl skriven berättelse. Trodde författaren var som mig i åldern (51 år) men blev förvånad. Hon var född -95. Lika gammal som min dotter! Imponerad!

 2. Kaffe med mjölk!
  -, 28 april 2022

  En berättelse om en mor och en dotter och deras själars och kroppars längtan att komma nära i en situation där tiden är utmätt.

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 24 februari 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Romanen Kaffe med mjölk är författaren Ella-Maria Nuttis debutbok. En kort roman om förhållandet mellan en mor och en vuxen dotter. Jag tyckte mycket om boken, som var väldigt bra skriven, och den var berörande och gripande. Kan varmt rekommenderas.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Ella-Maria Nutti

 • Kaffee mit Milch

  Ella-Maria Nutti

  Ein Mutter-Tochter-Wochenende in Stockholm Agneta und Tilda. Eine Mutter und eine Tochter. Die Entfernung zwischen ihnen ist so groß wie die zwischen ihrem nordschwedischen Heimatort Gällivare und Stockholm, wo Tilda seit ein paar Jahren Jura stud...

 • Pohjoisessa kahvi on juotu mustana

  Ella-Maria Nutti

  Äiti, tytär ja etäisyys, joka pitäisi kuroa umpeen. Suoraan sydämeen käyvä esikoisromaani näyttää, miten ohuimmista langoista syntyy vahvin side. Äiti ja tytär. Heidän välillään tuhat kilometriä. Äiti, jonka pitää kertoa tyttärelle jotakin, mikä e...