Mord i lönndom (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Homandeckare (del 50)
Utgivningsdatum
2022-06-08
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146239864

Mord i lönndom E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-06-08

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Antikhandlare Homan har tagit sig vatten över huvudet. En hög tjänsteman i Regeringskansliet anklagas för våldtäkt och behöver hans hjälp, och snart är han indragen i en härva av vapenexport, utländska underrättelsetjänster, Estonias förlisning och sist men inte minst en fal orm i det äktenskapliga paradiset. Tur att det finns kultur, antikviteter och kulinariska läckerheter att trösta sig med.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mord i lönndom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Saknar 'gamla' Homan
    Anna, 18 augusti 2022

    Jag har läst alla Homan-böcker som kommit ut sedan 1973. Jag föredrar den 'gamla' Homan som åkte runt på auktioner i landsorten och jagade mördare på fritiden och alltid blev förälskad i en tjej per bok. Sedan Francine kom in i bilden har allt förändrats och inte till det bättre. Visserligen håller sig Homan hemma den här gången, men intrigen känns rörig och persongalleriet inte särskilt övertygande. Francines ständiga förmaningar mellan tjänsteresor med statsminister och kung blir också lite... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jan Mårtenson