Jag är inte sådan här egentligen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-03-13
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Cilla Naumann
ISBN
9789146240617

Jag är inte sådan här egentligen E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-03-13

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är Linneas konfirmationshelg. Folkdräkten är struken och placeringskorten utplacerade men hon kan inte sluta tänka på den avspisning hon inte vill ska komma.

Hanne föreställer sig brorsdotterns konfirmation som en triumf till hemvändarhelg - hon har inte varit hemma sedan hon var "hon den tjocka". Istället känner hon ett stigande raseri över att folk behandlar henne mycket bättre nu.

Bård, Linneas pappa, är den lyckade som alltid gjort rätt val. Men vem blir man när allt börjar gå fel?

Och farfar Nils vill bara väl. Vad händer när det inte är gott nog?

"Jag är inte sådan här egentligen" är en skarp och underhållande roman om bävan inför andras blickar men också om längtan efter att bli sedd. Och om risken att släppa en annan människa in på livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag är inte sådan här egentligen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 6 april 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag har läst en bok tidigare av den norska författaren Marie Aubert, och det är den korta romanen Vuxna människor. Jag tyckte om den boken, och det gjorde jag även med den här boken, som även den var en rätt så kort roman. Man får följa fyra olika personers tankar under ett par dagar vid en familjesammankomst. Tycker att boken var välskriven, igenkännande, tänkvärd, och berörande. Jag lyssnade på boken, och den var mycket bra inläst av fyra olika personer, i dom olika rollerna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marie Aubert