Det sanningen döljer (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (420.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hedvig Lilja (del 1)
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2023-05-16
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146240976

Det sanningen döljer Ljudbok

(36 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-05-16

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I ett högsommarvarmt Karlstad blir en polis som arbetat med en stor, ifrågasatt insats kring tjuvskytte av varg mördad. Det som skulle kunna beskrivas som en ren avrättning sprider en våg av oro i kåren att fler kan stå på tur. Den erfarna brottsutredaren Hedvig Lilja vid NOA i Stockholm får i uppdrag att åka till Karlstad för att stödja en milt sagt ansträngd förundersökning. Samtidigt sörjer den unga Elin sin mors bortgång och försöker finna svar på vad som egentligen hände när hennes far försvann spårlöst från sin militärtjänstgöring vid A9 i Kristinehamn för 25 år sedan.

Med "Det sanningen döljer" förflyttar Anna Tell sitt berättande till svenska hemtrakter. Hennes nya protagonist är den grundliga men envisa och ibland impulsiva Hedvig Lilja. Fallet är komplext, någon tycks göra allt i sin makt för att dölja hemligheter och spår.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det sanningen döljer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Anna Tell
    Lennart , 24 januari 2024

    Hon är bra som vanligt alla böcker jag läst av Anna har varit till min belåtenhet. Nu bara vänta på nästa

  2. Mord i Karlstad
    -, 13 november 2023

    Ett mord på en polis i Värmland har skett och polisen i Karlstad behöver hjälp från NOA. Hedvig är en erfaren utredare och får uppdraget. Några yngre manliga poliser skulle egentligen fått uppdraget men Hedvig behövde komma bort från Stockholm och lyckas övertala sin chef att få uppdraget. Hon är kvinna på 58 år, tuff och erfaren. Författaren har själv erfarenhet som både polis och militär och hela historien känns trovärdig. Kul också med en äldre kvinna, nära min egen ålder, som huvudperson.... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Tell