Tiga som muren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
doggerland (del 7)
Utgivningsdatum
2024-02-06
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146241669

Tiga som muren E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2024-02-06
146
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kriminalinspektör Karen Eiken Friis befinner sig med maken Leo och dottern Selma på Noorö för att fira midsommar tillsammans med släkten. Efter ett telefonsamtal från jobbet ser Karen sin chans att få en stunds respit från det påfrestande umgänget med släkten, och lovar att hjälpa de lokala kollegerna med att titta närmare på ett försvinnande. Samtidigt har Karens syster, journalisten Helena, börjat gräva i något som leder till att hon utsätts för hot. Om hon inte tiger om det hon upptäckt kommer hon att råka illa ut. Bara med Karens hjälp kan hon få fram tillräckligt med bevis för att undanröja hoten, och för att lyckas måste de lämna Doggerland och resa till Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tiga som muren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Långsam och tråkig
    Münster, 3 mars 2024

    Trist att den här boken var så träig. Jag brukar gilla böckerna om Doggerland, men den här har alldeles för mycket relationer och grubbel på sådant och för lite av intresse.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Adolfsson