Modern spansk grammatik : övningsbok 1 + facit (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Modern spansk grammatik
Antal sidor
53
Utgivningsdatum
2011-03-29
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
239 x 169 x 4 mm
Vikt
140 g
SAB
Fk.01
ISBN
9789147021055

Modern spansk grammatik : övningsbok 1 + facit

(17 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-03-29
276
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Modern spansk grammatik är Sveriges mest använda spanska grammatika. En tydlig heltäckande grammatika för alla spanskstuderande och lärare i spanska. I den femte upplagan har vissa regler och många exempel moderniserats och förtydligats. Innehållet i övrigt är detsamma som i tidigare upplagor.Modern spansk grammatik är Sveriges mest använda spanska grammatika. En tydlig heltäckande grammatika för alla spanskstuderande och lärare i spanska. I den femte upplagan har vissa regler och många exempel moderniserats och förtydligats. Innehållet i övrigt är detsamma som i tidigare upplagor.

Läs mer
Modern spansk grammatik är avsedd för skolår 9, gymnasieskolan, vuxenutbildningen och självstudier.
I Modern spansk grammatik står exemplen i förgrunden. De har valts dels för att klart illustrera det grammatiska momentet, dels för att ge prov på ett naturligt, gångbart språk. Reglerna är enkelt formulerade och oftast uppdelade i punkter. Grafiska tablåer och minnesregler har tagits med, där de kan ge översikt och underlätta repetition. Den variation som finns mellan olika delar av det spanskspråkiga området belyses i kommentarer och exempel. Ett särskilt avsnitt om språket i Spanskamerika avslutar boken. En rad skämtteckningar illustrerar olika grammatiska ting och visar hur de används i det levande språket.
Övningsböckerna kan användas till den nya upplagan. Övningsbok 1 följer grammatikens avsnitt och har löpande momenthänvisningar. Övningsbok 2 repeterar och fördjupar stoffet i Övningsbok 1 men är också en påbyggnad. Här behandlas framför allt centrala grammatiska moment som är aktuella efter nybörjarstadiet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Modern spansk grammatik : övningsbok 1 + facit
  2. +
  3. Modern spansk grammatik : övningsbok 2 + facit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Modern spansk grammatik : övningsbok 2 + facit av Johan Falk, Kerstin Sjölin, Luis Lerate (häftad).

Köp båda 2 för 552 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Modern spansk grammatik : övningsbok 1 + facit. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra bok
    Nina Ingeborg Linnarsson (Vänersborg), 24 januari 2016

    Jag beställde nyss tillhörande grammatikbok och även övningsbok 2. Mycket användbar och innehåller bra övningar. Bra att det finns facit till också.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna