Modern spansk grammatik : övningsbok 2 + facit (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2011-02-03
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 168 x 2 mm
Vikt
170 g
SAB
Fk.01
ISBN
9789147021062

Modern spansk grammatik : övningsbok 2 + facit

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-02-03
276
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Modern spansk grammatik är Sveriges mest använda spanska grammatika. En tydlig heltäckande grammatika för alla spanskstuderande och lärare i spanska. I den femte upplagan har vissa regler och många exempel moderniserats och förtydligats. Innehållet i övrigt är detsamma som i tidigare upplagor.

Modern spansk grammatik är avsedd för skolår 9, gymnasieskolan, vuxenutbildningen och självstudier. I Modern spansk grammatik står exemplen i förgrunden. De har valts dels för att klart illustrera det grammatiska momentet, dels för att ge prov på ett naturligt, gångbart språk. Reglerna är enkelt formulerade och oftast uppdelade i punkter. Grafiska tablåer och minnesregler har tagits med, där de kan ge översikt och underlätta repetition.

Den variation som finns mellan olika delar av det spanskspråkiga området belyses i kommentarer och exempel. Ett särskilt avsnitt om språket i Spanskamerika avslutar boken. En rad skämtteckningar illustrerar olika grammatiska ting och visar hur de används i det levande språket.

Övningsböckerna kan användas till den nya upplagan. Övningsbok 1 följer grammatikens avsnitt och har löpande momenthänvisningar. Övningsbok 2 repeterar och fördjupar stoffet i Övningsbok 1 men är också en påbyggnad. Här behandlas framför allt centrala grammatiska moment som är aktuella efter nybörjarstadiet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Modern spansk grammatik : övningsbok 2 + facit
  2. +
  3. Modern spansk grammatik : övningsbok 1 + facit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Modern spansk grammatik : övningsbok 1 + facit av Johan Falk, Kerstin Sjölin (häftad).

Köp båda 2 för 552 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Modern spansk grammatik : övningsbok 2 + facit. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra övningsbok
    Fox, 29 juni 2021

    Bra med liten spansk-svensk ordlista nedtill på varje sida. Bra övningar med användbara ord och uttryck. Bra med ett löst facit längst bak.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna