Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Modern tysk grammatik
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2011-06-16
Upplaga
5
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 2 mm
Vikt
180 g
SAB
Ff.01
ISBN
9789147021154

Modern tysk grammatik Övningsbok 1 med Facit

(5 röster)
Häftad,  Svenska, 2011-06-16
278
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Modern tysk grammatik Övningsbok 1 med Facit övar och förstärker viktiga moment i Modern tysk grammatik men kan användas även till andra grammatikor.

I serien:
 • Grammatikboken
  Modern tysk grammatik är i första hand avsedd för gymnasieskolan, men kan användas på såväl lägre som högre stadier och för självstudier. Framställningen är kontrastiv och stoffet är strukturerat efter svårighetsgrad.Modern tysk grammatik är i första hand avsedd för gymnasieskolan, men kan användas på såväl lägre som högre stadier och för självstudier. Framställningen är kontrastiv och stoffet är strukturerat efter svårighetsgrad. De flesta avsnitten inleds med en resonerande förklaring. Alla exempel är översatta till svenska.
I denna upplaga har en del regler och grammatiska resonemang formulerats om för att de ska bli tydligare och ett antal exempel har bytts ut. Böjningsmönster och uppställningar har fått en tydligare utformning. Paragrafindelningen är densamma som tidigare, men inom en del paragrafer har tillägg och omstruktureringar gjorts. Grammatiken är anpassad till den tyska stavningsreformen.
 • Övningsbok 1
  Övar och förstärker viktiga moment i Modern tysk grammatik men kan användas även till andra grammatikor. Övningarna är ordnade efter svårighetsgrad och avslutas normalt med några meningar att översätta från svenska till tyska.
 • Övningsbok 2
  Repeterar och utvidgar stoffet i Övningsbok 1. De flesta övningar behandlar dock nya moment som t.ex. passiv, infinitiv och konjunktiv. Övningarna är blandade med ökad svårighetsgrad.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Modern tysk grammatik Övningsbok 1 med Facit
 2. +
 3. Modern tysk grammatik Övningsbok 2 med Facit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Modern tysk grammatik Övningsbok 2 med Facit av Kerstin Rydén, Ingemar Wengse (häftad).

Köp båda 2 för 542 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna