Konferens och reception Faktabok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Konferens och reception
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
2
Förlag
Liber
Medarbetare
Westerblad, Sonja (medf.)
Illustrationer
foto
Dimensioner
250 x 200 x 10 mm
Vikt
400 g
SAB
Bi
ISBN
9789147077533
Konferens och reception Faktabok (häftad)

Konferens och reception Faktabok

(2 röster)
Häftad Svenska, 2006-03-01
804
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Konferenshotell och receptioner ger jobb åt många och allt fler söker sig också till "mötesbranschen". Kraven på ett säljande och professionellt agerande är höga. En hårdnande konkurrens tillåter inte några förlorade kunder p.g.a. okunnighet eller bristande servicevilja. Konferenshotell och receptioner ger jobb åt många och allt fler söker sig också till "mötesbranschen". Kraven på ett säljande och professionellt agerande är höga. En hårdnande konkurrens tillåter inte några förlorade kunder p.g.a. okunnighet eller bristande servicevilja.

Konferens och reception ger en heltäckande beskrivning av konferensmarknaden och hur sammanträden, konferenser och liknande arrangemang genomförs på ett miljömedvetet, serviceinriktat och ansvarsfullt sätt. Det ger också kunskap om arbetet i hotell- och företagsreceptioner utifrån verklighetsanknutna situationer.

Konferens och reception innehåller:
Konferens
Reception
Att arbeta med service
Miljö- och kvalitetstänkande
Kommunikation
Marknadsföring och lönsamhet
Branschorganisationer
Branschordlista (sv-eng/eng-sv)

Läromedlet är anpassat till gymnasieskolans kurs Konferens och reception och kan med fördel även användas till kurserna Konferens respektive Reception. Det passar utmärkt för kompetensutveckling i företag inom turist- och mötesindustrin, KY-utbildningar och andra påbyggnadsutbildningar.

Om författarna
Mona Johansson och Sonja Westerblad har tidigare skrivit läromedlen A2000 Administration A och Administration B. De är båda lärare och har dessutom erfarenhet av administrativt arbete utanför skolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konferens och reception Faktabok
 2. +
 3. Personaladministration - i praktiken Faktabok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Personaladministration - i praktiken Faktabok av Yvonne Bogislaus, Ronny Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 1465 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Administration 1 Fakta och uppgifter

  Sonja Westerblad, Mona Johansson

  Varje organisation behöver rutiner för ofta återkommande arbetsuppgifter och regler för hur olika ärenden ska hanteras. Dessa rutiner och regler utgör organisationens administration. Läs mer Utmärkande drag - Ett grundläggande och verklighetsnära ...

 • Affärskommunikation Fakta och övningar

  Sonja Westerblad

  God kommunikation inom och mellan företag är av yttersta vikt för att vara framgångsrik i affärer. I en global värld är det allt viktigare att förstå sin omvärld och att förbereda sig inför att möta människor från olika kulturer i arbetslivet. Aff...

Övrig information

Konferenshotell och receptioner ger jobb åt många och allt fler söker sig också till "mötesbranschen". Kraven på ett säljande och professionellt agerande är höga. En hårdnande konkurrens tillåter inte några förlorade kunder p g a okunnighet eller bristande servicevilja.

En konferens är en stor investering av både arbetstid och pengar. Det är därför angeläget att arrangemanget inte bara är felfritt utan helst även innehåller "det där lilla extra".

Detta läromedel ger en heltäckande beskrivning av konferensmarknaden och hur sammanträden, konferenser och liknande arrangemang genomförs på ett miljömedvetet, serviceinriktat och ansvarsfullt sätt. Det ger också kunskap om arbetet i hotell- och företagsreceptioner utifrån verklighetsanknutna situationer.