Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lönsammare butik
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2010-01-19
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
245 x 172 x 12 mm
Vikt
416 g
ISBN
9789147089833
Lönsammare butik (inbunden)

Lönsammare butik

Inbunden,  Svenska, 2010-01-19
418

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Hur förbättrar vi butikens lönsamhet? Det är en fråga som butikschefer och butiksanställda brottas med dagligen. Det självklara svaret är ju att sälja mer - men problemet är att då ökar ofta även kostnaderna. Därför har många managementmodeller gått ut på att se över och minska företagens kostnader. Den här boken väljer att fokusera på den andra - den roliga! - sidan, nämligen intäkterna. Här presenteras en framgångsrik modell som hjälper dig att öka butikens intäkter. Du får massor av tips, råd och konkreta exempel på vad du kan göra ute i butiken. Författaren visar också hur du kan lära känna dina kunder bättre, för att kunna tillmötesgå deras önskningar och behov. Då väljer de dig före konkurrenten.

Läs mer
Boken riktar sig till butiks- och avdelningschefer och till övriga medarbetare inom detaljhandeln (såväl dagligvaru- som sällanköpshandeln), som i sin vardag på en mängd olika sätt och via olika kanaler arbetar för att förbättra butikernas lönsamhet.

Om författarna
Lars Andersson, Örne Kjellström och Roger Eijvergård har en gedigen bakgrund i dagligvaruhandeln, främst inom ICA (bland annat ICA-skolan). Sedan 2002 arbetar de tillsammans i företaget viZuera AB och har utvecklat viZuera-modellen, som under flera år har tillämpats och använts framgångsrikt av flera olika företag. Modellen handlar om hur man kan arbeta mer pricksäkert för att förbättra lönsamheten inom detaljhandeln.
Eva Cohen är civilekonom och har mångårig erfarenhet av kommunikations- och företagsledningsfrågor, framför allt i rollen som informations- och marknadschef på företag inom tjänstesektorn. Eva följde och dokumenterade under ett års tid Örne Kjellström vid en skräddarsydd utbildningsserie för dagligvaruhandeln. Lönsammare butik - med fokus på intäkter är ett resultat av detta. Eva arbetar idag som kommunikationsstrateg och projektledare på Svensk Handel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lönsammare butik
  2. +
  3. Butiksboken : om detaljhandeln på internet och i fysisk butik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Butiksboken : om detaljhandeln på internet och ... av Helena Schmidt, Magnus Ohlsson (häftad).

Köp båda 2 för 874 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna