Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Libers ryska grammatik
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2010-05-26
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
245 x 175 x 9 mm
Vikt
260 g
ISBN
9789147091843
Vanliga sökord
modern
Libers ryska grammatik (häftad)

Libers ryska grammatik

(4 röster)
Häftad Svenska, 2010-05-26
438
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En helt nyskriven rysk grammatika med stor övningsbok till, avsedd för gymnasieskolan och för självstudier. Tydliga regler och moderna exempel som speglar Ryssland av idag.

Läs mer
Koncentrationen ligger på basstrukturer men boken går även djupare in på vissa områden, t.ex. verbaspekterna, för att tillgodose behoven hos de studerande som har kommit lite längre i sina studier. Framställningen är kontrastiv med enkla, tydliga förklaringar. Alla exempel är skrivna på modernt vardagsspråk och översatta till svenska. Libers ryska grammatik är helt självständig men passar också tillsammans med läroboken Mozjno! Till grammatikboken hör en övningsbok där alla moment övas noga med betoning på basstrukturer. Svårighetsgraden stiger långsamt och variation är ett viktigt begrepp. Här finns både styrda och friare övningar, från enklare lucktexter via översättningsmeningar till diskussionsuppgifter. Eleverna arbetar enskilt, i par eller i grupp. Samtliga instruktionerna är på svenska. Ryskan speglar dagens värld och flera övningar smyger in en del realia.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Libers ryska grammatik
  2. +
  3. Dolda gudar : en bok om allt som inte går förlorat i en översättning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dolda gudar : en bok om allt som inte går förlo... av Nils Håkanson (pocket).

Köp båda 2 för 513 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna