Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Good Stuff Gold
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2012-06-29
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
270 x 195 x 5 mm
Vikt
371 g
SAB
Fe
ISBN
9789147092420
Good Stuff Gold B workbook (häftad)

Good Stuff Gold B workbook

Häftad,  Svenska, 2012-06-29
192

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Övningar med stor språkglädje
Good Stuff Gold är vårt mest uppskattade engelskläromedel genom tiderna, känt för sina sprakande lekfulla texter och sin tydliga, lättjobbade struktur. Workbook innehåller rikligt med övningar som tränar elevernas förmågor: läsa, lyssna, tala, skriva.

Workbook med gott om varierade övningar
I Workbook finns mängder av varierade övningar på olika nivåer. På den textnära nivån finns gott om övningar som tränar läsförståelse och befäster ny vokabulär från texterna i Textbook. Eleverna får ofta arbeta med uppskattade övningstyper som korsord, tipsrader och true or false-övningar. På en annan nivå ligger de övningar som tränar muntlig och skriftlig kommunikation med olika syften och i olika genrer. Det kan handla om att skriva egna dialoger, återberätta det viktigaste från en text eller intervjua sina klasskamrater.

Alla övningar är märkta med vilken färdighet som är i fokus - words, phrases, writing, speaking och listening. Det finns också fördjupningsuppgifter för egenproduktion i tal och skrift. Tanken är att alla ska känna att det finns övningar som passar dem, just där de är i språkutvecklingen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Good Stuff Gold B workbook
  2. +
  3. Good Stuff Gold B textbook

De som köpt den här boken har ofta också köpt Good Stuff Gold B textbook av Andy Coombs, Annika Bayard, Roland Hagvärn, Kjell Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 433 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna