EKG-boken (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
EKG-boken
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2010-02-09
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
212 x 150 x 10 mm
Vikt
313 g
SAB
Veh
ISBN
9789147094141

EKG-boken

(4 röster)
Häftad,  Svenska, 2010-02-09
390
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
EKG-boken är en praktisk handbok för tolkning av EKG. Den omfattar basal EKG-fysiologi, arytmier, retledningshinder, kranskärlssjukdom, pacemaker och pediatriskt EKG. Varje avsnitt innehåller typiska patientfall som illustreras av både EKG-registreringar och hjärtats elektrofysiologi.

Med boken följer även en EKG-linjal, och på pärmens insidor finns dels en praktisk checklista för att underlätta EKG-tolkningen, dels ett HLR-schema.

EKG-boken vänder sig till läkare, sjuksköterskor och ambulanspersonal och är lämplig som lärobok vid utbildningar inom dessa områden.

Till boken finns ett webbaserat studiestöd, som inte längre uppdateras men som fortfarande kan stötta i studierna. Det är fritt att använda. För att det ska fungera krävs dock PC med webbläsaren Internet Explorer version 11 samt att webbplatsen är tillagd till kompabilitetsvyn. Studiestödet innehåller ca 100 instuderingsfrågor och ca 140 relevanta EKT-tolkningsfall, kunskapstester och läs- samt länktips.

Om författarna
Ylva Lind är AT-läkare och initiativtagare till denna bok. Lars Lind är professor i medicin med lång erfarenhet av forskning inom området hjärt-kärlsjukdomar. Båda författarna är verksamma vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. EKG-boken
  2. +
  3. Perssons kardiologi : hjärtsjukdomar hos vuxna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Perssons kardiologi : hjärtsjukdomar hos vuxna av Jerker Persson, Martin Stagmo (häftad).

Köp båda 2 för 859 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »