EKG-boken (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2010-02-09
Upplaga
1
Förlag
Liber
SAB
Veh
ISBN
9789147094141
EKG-boken (häftad)

EKG-boken

(3 röster)
Häftad Svenska, 2010-02-09
356
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
EKG-boken är en praktisk handbok för tolkning av EKG. Den omfattar basal EKG-fysiologi, arytmier, retledningshinder, kranskärlssjukdom, pacemaker och pediatriskt EKG. Varje avsnitt innehåller typiska patientfall som illustreras av både EKG-registreringar och hjärtats elektrofysiologi. Med boken följer även en EKG-linjal, och på pärmens insidor finns dels en praktisk checklista för att underlätta EKG-tolkningen, dels ett HLR-schema.

Läs mer
EKG-boken vänder sig till läkare, sjuksköterskor och ambulanspersonal och är lämplig som lärobok vid utbildningar inom dessa områden.

Till boken finns ett webbaserat studiestöd, som inte längre uppdateras men som fortfarande kan stötta i studierna. Det är fritt att använda. För att det ska fungera krävs dock PC med webbläsaren Internet Explorer version 11 samt att webbplatsen är tillagd till kompabilitetsvyn. Studiestödet innehåller ca 100 instuderingsfrågor och ca 140 relevanta EKT-tolkningsfall, kunskapstester och läs- samt länktips.

Om författarna
Ylva Lind är AT-läkare och initiativtagare till denna bok. Lars Lind är professor i medicin med lång erfarenhet av forskning inom området hjärt-kärlsjukdomar. Båda författarna är verksamma vid Akademiska sjukhuset i Uppsala.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. EKG-boken
 2. +
 3. Hjärtsvikt - Fysiologi, diagnostik, behandling och omvårdnad

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärtsvikt - Fysiologi, diagnostik, behandling ... av Gerhard Wikström, Olov Duvernoy, Inger Hagerman, Per Lindqvist, Lars Lund (häftad).

Köp båda 2 för 799 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Handbok i biomedicinsk forskning

  Johan Sundström, Lars Lind

  Forskarstudenter är vana vid att ta till sig nya biomedicinska kunskaper, men kan uppfatta själva forskningsprocessen som invecklad och svårtillgänglig. Handbok i biomedicinsk forskning ger handfasta tips under alla steg av forskningsprocessen - f...

 • Akutmedicin - Handbok i Akutserien

  Lars Lind, Thomas Olsson, Urban Säfwenberg

  Akutmedicin är en praktisk handbok som riktar sig till medicinstudenter, läkare och sjuksköterskor. Boken tar upp differentialdiagnoser vid några vanliga symtombilder, diagnoser och behandling, intoxikationer samt tillstånd, behandlingsprinciper o...