Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Mindfulness i socialt arbete
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2014-05-19
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 147 x 10 mm
Vikt
156 g
SAB
Ohf
ISBN
9789147097616
Mindfulness i socialt arbete : en introduktion (häftad)

Mindfulness i socialt arbete : en introduktion

Häftad Svenska, 2014-05-19
303
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Mindfulness i socialt arbete är den första introduktionen av mindfulness på svenska som vänder sig till socionomstudenter och yrkesverksamma socionomer. Boken lämpar sig också för alla som arbetar professionellt med människors psykiska och fysiska välbefinnande,till exempel psykologer, läkare och sjuksköterskor.

Läs mer
Läsaren får ta del av en kort presentation av mindfulnessbegreppet och hur det kan integreras och praktiseras i socialt arbete. I boken beskrivs och exemplifieras hur ett professionellt hjälparbete kan stärkas med hjälp av mindfulness. Här redogörs för hur behandlingssamtal, självomsorg, lärande, stresshantering och återfallsprevention kan förstås och berikas med hjälp av mindfulness.

Om författarna
Mats Hilte är docent i socialt arbete och har en master i gestaltpsykoterapi. Han arbetar som lektor i socialt arbete vid Socialhögskolan i Lund. Mänsklig förändring och människobehandlande organisationer tillhör hans huvudsakliga forskningsområde. Han är också utbildad mindfulnessinstruktör och håller kurser i mindfulness.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mindfulness i socialt arbete : en introduktion
  2. +
  3. Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och stra... av Lotta Borg Skoglund, Martina Nelson (häftad).

Köp båda 2 för 532 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Hilte