Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Gastroenterologi och hepatologi, bok med eLabb
Utgivningsdatum
2011-07-14
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Suhr, Ole (red.)
Dimensioner
240 x 175 x 34 mm
Vikt
1400 g
SAB
Vej
ISBN
9789147103645
Gastroenterologi och hepatologi, bok med eLabb (inbunden)

Gastroenterologi och hepatologi, bok med eLabb

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2011-07-14
1107
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Gastroenterologi och hepatologi är den första heltäckande svenska kursboken inom området. Boken ger en helhetssyn på och en samlad kunskap om gastroenterologi och hepatologi. Författarna presenterar pedagogiskt sjukdomarnas patogenes och patofysiologi, hur de yttrar sig kliniskt samt diagnostik och behandling med hjälp av fallbeskrivningar och ett rikt bildmaterial. Boken riktar sig till läkare som genomgår sin specialistutbildning i gastroenterologi och internmedicin i Sverige och Norden, specialister i internmedicin samt vårdpersonal med intresse för området. Boken är även lämplig som referensverk.

Läs mer
Till boken hör eLabbet - ett omfattande interaktivt självstudiematerial. Det innehåller ett stort antal verklighetsbaserade patientfall, instuderingsfrågor och kunskapstest kopplade till bokens innehåll.

Om författarna
Författarna som medverkat i boken är alla ledande experter inom de olika kliniska områdena. Bokens redaktionsgrupp, under ledning av professor Rolf Hultcrantz, verksam vid Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm, består av docent Annika Bergquist och docent Per Stål vid Karolinska universitetssjukhuset, professor Stefan Lindgren, Malmö universitetssjukhus, professor Magnus Simrén, Sahlgrenska universitetssjukhuset och professor Ole Suhr, Umeå universitetssjukhus.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gastroenterologi och hepatologi, bok med eLabb
  2. +
  3. Endokrinologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Endokrinologi av Sigbritt Werner (inbunden).

Köp båda 2 för 1965 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna