Söka svar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Söka svar 1-2
Antal sidor
431
Utgivningsdatum
2012-06-14
Upplaga
4
Förlag
Liber
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
530 g
SAB
C
ISBN
9789147103768

Söka svar

(14 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2012-06-14
684
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Söka svar 1 och 2 är en modern lärobok i religionskunskap. Upplägget bygger på ett undersökande och jämförande arbetssätt. Ett särskilt metodkapitel ger verktyg för självständigt arbete och textanalys. Söka svar lägger stor vikt vid existentiella och etiska frågor och erbjuder rika möjligheter till diskussion och eftertanke. Ett avslutande kapitel tar upp framtidsfrågor. Efter varje kapitel finns olika typer av uppgifter: frågor på texten, frågor om texten som går mer på djupet och kräver eftertanke, samt etiska dilemman och uppgifter som går utanför bokens texter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Söka svar
 2. +
 3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 843 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Söka svar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kort och otydlig information
  Landin , 18 juni 2018

  Vissa delar av religion 2 så som marxism, djuretik mm är kort och otydligt beskrivet. Det gör att man inte kan luta sig mot och i första hand utgå från kursboken utan får söka information annanstans.

 2. Saklig, fascinerande och inspirerande.
  A!, 17 mars 2014

  Detta är en kursbok jag verkligen vill rekommendera. Oberoende om du är ateist, djupt troende eller i hitta-dig-själv-stadiet så är detta ett bra val av kursbok. Varför? Jo för att utöver varande mycket intressant och därmed lättläst är kursboken skriven ur ett opartiskt perspektiv (likt förväntat) med en god organisering och väl följsam struktur (likt önskat). Exempelvis behandlas synen på ursprung, Gud, människa och frälsning för alla de större religionerna i boken - görandes analysering oc... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna