Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Engelska
Serie
Good Stuff Gold 7-9
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2013-06-03
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
265 x 195 x 10 mm
Vikt
358 g
ISBN
9789147104307
Good Stuff Gold C Workbook (häftad)

Good Stuff Gold C Workbook

(1 röst)
Häftad, Engelska, 2013-06-03
192
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Övningar med stor språkglädje
Good Stuff Gold är vårt mest uppskattade engelskläromedel genom tiderna, känt för sina sprakande lekfulla texter och sin tydliga, lättjobbade struktur. Workbook innehåller rikligt med övningar som tränar elevernas förmågor: läsa, lyssna, tala, skriva.

Workbook med gott om varierade övningar
I Workbook finns mängder av varierade övningar på olika nivåer. På den textnära nivån finns gott om övningar som tränar läsförståelse och befäster ny vokabulär från texterna i Textbook. Eleverna får ofta arbeta med uppskattade övningstyper som korsord, tipsrader och true or false-övningar. På en annan nivå ligger de övningar som tränar muntlig och skriftlig kommunikation med olika syften och i olika genrer. Det kan handla om att skriva egna dialoger, återberätta det viktigaste från en text eller intervjua sina klasskamrater.

Alla övningar är märkta med vilken färdighet som är i fokus - words, phrases, writing, speaking och listening. Det finns också fördjupningsuppgifter för egenproduktion i tal och skrift. Tanken är att alla ska känna att det finns övningar som passar dem, just där de är i språkutvecklingen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Good Stuff Gold C Workbook
  2. +
  3. Good Stuff Gold C Textbook

De som köpt den här boken har ofta också köpt Good Stuff Gold C Textbook av Andy Coombs, Annika Bayard, Roland Hagvärn, Kjell Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 432 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna